wijnrestaurant InVINcible
wijnrestaurant InVINcible
wijnrestaurant InVINcible
wijnrestaurant InVINcible

Wijnrestaurant InVINcible

In hartje Antwerpen ontvangt Restaurant Invincible sinds 2004 levensgenieters in een ongedwongen atmosfeer. Comfortabel gezeten aan de bar zie je de chefs aan het werk en proef je originele gerecht...Meer lezen

In hartje Antwerpen ontvangt Restaurant Invincible sinds 2004 levensgenieters in een ongedwongen atmosfeer. Comfortabel gezeten aan de bar zie je de chefs aan het werk en proef je originele gerechten van de grill of het Molteni spit.

Het InVINcible team serveert een pure en seizoensgebonden productkeuken waar een lekker glas wijn een meer dan prominente plaats inneemt.
Ze beschikken dan ook niet voor niets over een Wine Star List!

Minder lezen
Haarstraat 9
2000 Antwerpen
roest
roest
roest

Restaurant Roest

Restaurant Roest op de Sint-Aldegondiskaai aan de rand van het Bonapartedok is een van de zaken die wordt gerund door gewezen sportjournalist Robin Janssens en voormalig profvoetballer Björn Meeuws...Meer lezen

Restaurant Roest op de Sint-Aldegondiskaai aan de rand van het Bonapartedok is een van de zaken die wordt gerund door gewezen sportjournalist Robin Janssens en voormalig profvoetballer Björn Meeuwsse. 

Eigenzinnig, prikkelend en origineel in Antwerpen. Voor ieder wat wils (ontbijt, lunch, diner, bar) in een warm en industrieel decor.

Minder lezen
Sint Aldegondiskaai 64
2000 Antwerpen
blanc
blanc
blanc

Restaurant Blanc by Aytems

Ayt Ems ventures into uncharted realms of culinary artistry, presenting Anatolian cuisine with a modern twist in an intimate setting. His creations blend Eastern and Asian influences with elements ...Meer lezen

Ayt Ems ventures into uncharted realms of culinary artistry, presenting Anatolian cuisine with a modern twist in an intimate setting. His creations blend Eastern and Asian influences with elements of classical French cuisine, all meticulously crafted from locally sourced ingredients.

Since starting his career in 1988 at Tante Koosje*, Ayt Ems has refined his craft at prestigious establishments including De Mariënhof*, De Nederlanden**, Brockhorst, and D.O.M.** (São Paulo).

Through his innovative approach, Ayt offers a sincere homage to his roots, enchanting every guest with his exceptional culinary artistry.

Minder lezen
De Burburestraat 4A
2000 Antwerpen
wijnbistro Goddaard
wijnbistro Goddaard
wijnbistro Goddaard
wijnbistro Goddaard

Wijnbistro Goddaard

Wijnbistro Goddaard, de plaats waar rust en wijn samenkomen.
Een plek waar je kan genieten van quality time, gastronomie en luxe.
Een uniek samenzijn, met keuze uit 400 verschillende ...Meer lezen

Wijnbistro Goddaard, de plaats waar rust en wijn samenkomen.
Een plek waar je kan genieten van quality time, gastronomie en luxe.
Een uniek samenzijn, met keuze uit 400 verschillende wereldwijnen, in een historisch adembenemend kader.

Met één van de grootste wijnkelders in Antwerpen is Wijnbistro Goddaard het mekka voor elke wijnliefhebber. Je hebt keuze uit meer dan 400 verschillende wijnen van zeldzame wijnhuizen, die met de grootste zorg werden uitgekozen.

Dit historisch pand, gelegen in het historisch centrum van Antwerpen, is de plek waar cultuur en gastronomie samenkomen. Dit oud gildenhuis dateert uit de 16de eeuw en werd volledig in zijn glorie gerestaureerd. De geschiedenis van het 500 jaar oude pand is te lezen in de glasramen aan de voorgevel, een rijk verhaal van de Colveniers en de Kuipers.

Minder lezen
Grote Goddaard 30
2000 Antwerpen
restaurant Divin by Sepi Antwerpen

Restaurant Divin by Sepi

In Divin werk ik qua concept richting de absolute essentie van lekker tafelen. Voor de lekkere wijnen, verdomd goeie food en een leuke sfeer zorgen wij. Wie houdt van wijn en food, zal zich dus onm...Meer lezen

In Divin werk ik qua concept richting de absolute essentie van lekker tafelen. Voor de lekkere wijnen, verdomd goeie food en een leuke sfeer zorgen wij. Wie houdt van wijn en food, zal zich dus onmiddellijk thuis voelen aan onze bar of aan een knus tafeltje.

Onze keuken werkt seizoens- en marktgericht, daarnaast zijn er ook daily specials en enkele suggesties met kaviaar beschikbaar. Je kunt uit de kaart enkele gerechten (van gelijke porties) kiezen en zo je eigen menu à la carte samenstellen. Behalve onze sluitingsdagen (op dinsdag en woensdag) zijn we elke avond geopend. Enkel op zondag is de keuken doorlopend open van 12u tot 22u (bar tot 01u).

Minder lezen
Verschansingstraat 5
2000 Antwerpen
Restaurant Bizie Lizie

Bizie lizie

Bizie Lizie verwent je graag met traditionele Belgische en Franse gerechten aan een zachte prijs. In dit unieke totaalconcept heb je het ongetwijfeld naar je zin. Het keukenteam kent de kneepjes va...Meer lezen

Bizie Lizie verwent je graag met traditionele Belgische en Franse gerechten aan een zachte prijs. In dit unieke totaalconcept heb je het ongetwijfeld naar je zin. Het keukenteam kent de kneepjes van het vak en haalt kraakverse ingrediënten in huis. Producten van eigen bodem hebben bovendien een streepje voor.  Met hun snelle bediening, gezellig terras en aangepaste lunchmenu is Bizie Lizie eveneens de ideale plaats om snel even te ontsnappen uit uw kantoor. Indien u net wat meer wenst voor uw zakelijke contacten of collega’s beschikken zij ook over een grote vergaderzaal.

Minder lezen
Vlaamse kaai 16
2000 Antwerpen
Hertog Jan at Botanic Antwerp

Hertog Jan at Botanic Antwerp

Gert De Mangeleer en Joachim Boudens heten u welkom in Hertog Jan at Botanic Sanctuary. Ze zijn trots om in Antwerpen te zijn en u te kunnen onderdompelen in hun culinaire totaalbeleving.

...Meer lezen

Gert De Mangeleer en Joachim Boudens heten u welkom in Hertog Jan at Botanic Sanctuary. Ze zijn trots om in Antwerpen te zijn en u te kunnen onderdompelen in hun culinaire totaalbeleving.

Die unieke ervaring is een cruciaal onderdeel van hun concept, dat nog het best te vergelijken valt met een Japans omakase-menu. Letterlijk: ‘Ik laat het aan de chef over*.’

Gert De Mangeleer is immers voortdurend op zoek naar de allerbeste producten en ingrediënten, volgens aanvoer en seizoen.

Die combineert hij in een harmonieus pakket, uitgebalanceerd, doordacht, af en toe met een knipoog. Alsof u naar een concert gaat en met de ogen dicht geniet.

In Hertog Jan at Botanic Sanctuary worden alle zintuigen geprikkeld, van bij de verwelkoming tot de laatste groet van de keuken.

Minder lezen
Lange gasthuisstraat 51
2000 Antwerpen
Restaurant Marcel

Restaurant Marcel

Restaurant Marcel biedt zijn gasten een klassieke Franse productkeuken, met een hedendaagse twist.

De chef houdt van gerechten die goed op smaak zijn gebracht.  Als basis start hij m...Meer lezen

Restaurant Marcel biedt zijn gasten een klassieke Franse productkeuken, met een hedendaagse twist.

De chef houdt van gerechten die goed op smaak zijn gebracht.  Als basis start hij met een zorgvuldig geselecteerd topproduct.

Combineer dit met een goede wijn, eventueel geselecteerd door sommelier Jon Stalmans, en het feest is compleet.

Het volledige restaurant Marcel team staat steeds klaar om u gastvrij te ontvangen en uw bezoek  onvergetelijk te maken.

Daarnaast biedt Wine & Foodbar Marcel  u de mogelijkheid om in een prachtig kader te genieten van een lekkere wijn gecombineerd met een hapje.

Minder lezen
Van Schoonbekeplein 13
2000 Antwerpen
Restaurant Au vieux port

Restaurant Au vieux port

Au Vieux Port is wat men noemt 'een gevestigde waarde' op het Antwerpse Eilandje.

De zaak bestaat sinds 2007 en staat gekend voor de oer klassieke Franse keuken en haar zaalbereidingen....Meer lezen

Au Vieux Port is wat men noemt 'een gevestigde waarde' op het Antwerpse Eilandje.

De zaak bestaat sinds 2007 en staat gekend voor de oer klassieke Franse keuken en haar zaalbereidingen.

Chef Stijn Havermans brengt er al jaren klassiekers op niveau. Zo krijg je met de Canard à la Rouennaisse een unieke ervaring voorgeschoteld.

Het gerecht wordt deels aan tafel bereid door Maître Tom Schoonbaert met behulp van een authentieke Presse A Canard. 
Reserveer uw canard op voorhand! Bij Au Vieux Port kan je seizoensklassiekers komen eten zoals fazant 'Fine Champagne' of hazenrug 'Arlequin'.
Daarnaast kan je doorheen het jaar klassiekers krijgen zoals paling in't groen of een zwartpootkip uit de Landes.
Een niet te missen lekkernij is de Tarte au Boudin Basque!

De wijnkaart van Au Vieux Port werd samengesteld door Wine Director en eigenaar Serge Verboven.   
Onze sommelier schenkt verschillende wijnen per glas en begeleidt u bij uw keuze. 
In de pittoreske wijnkelder kan je een mooie selectie Bordeaux en Bourgogne terugvinden.   
Ook Italië en Spanje zijn goed vertegenwoordigd.

Minder lezen
Napelsstraat 130
2000 Antwerpen
Restaurant Zilte

Restaurant Zilte

Restaurant Zilte van Chef Viki Geunes*** is gelegen op de bovenste verdieping van het MAS museum te Antwerpen. Een eigentijds drie-sterren Michelinrestaurant.

Elke dag opnieuw gaan z...Meer lezen

Restaurant Zilte van Chef Viki Geunes*** is gelegen op de bovenste verdieping van het MAS museum te Antwerpen. Een eigentijds drie-sterren Michelinrestaurant.

Elke dag opnieuw gaan ze in restaurant Zilte op zoek naar perfectie in het culinaire geheel. Hierbij hoort het bord, de locatie, de sfeer en de hele setting.
Kortom, zij willen dat alle gasten het restaurant verlaten met innige herinneringen – of beloved memories – die blijven hangen.

Het hele Zilte team is gepassioneerd door zijn vak. Steeds op zoek naar de perfectie en dit in elk detail. Alleen zo kunnen ze streven naar een unieke, gastronomische totaalbeleving.
Een beleving met ontzag en mysterie, een culinaire reis die u voor altijd meeneemt in uw gedachten.”

Hier wilt u uw stem verlagen, diep ademhalen en focussen op eten en conversatie.
Houten interieurelementen in weloverwogen balans met aardse, rustgevende tinten versterken de karaktervolle setting.

Indrukwekkend en magisch.

Minder lezen
Hanzestedenplaats 5
2000 Antwerpen